« Yoga Studio

Sälja bil utan stress

Det är få saker som är så stressande som att sälja bil i Stockholm. Det kvittar hur mycket yoga man utfört när man får samtalen om "sista priset" eller någon som skickar meddelande där de bjuder hälften av vad du begär. Man vet inte om man ska börja skratta, gråta eller bli arg på den som vill köpa bilen men en sak är säker - man vill inte sälja många bilar på det sättet. 

Så därför är det ju jätteskönt att kunna använda en service där någon köper din bil. De gör en ärlig värdering av den och du slipper skambud. De betalar direkt och tar sedan med sig bilen efter att ni gjort ägarbytet på plats. Allt sker snabbt och smidigt, och utan krångel. Fordonsköparna.se ger dig först en värdering online och sedan kan den justeras när de kollat bilen på riktigt men oavsett så får du inga skambud. 

De tar skrotbilar med

Det bästa av allt är att de inte bara köper bilar som fungerar och är i trafik som många andra gör. De tar även trasiga bilar, obesiktigade eller rent av skrotbilar som du vill bli av med. Så här enkelt ska det vara att sälja bilen i Stockholm och nästa gång jag ska sälja bil så lär jag anlita dem. Då slipper jag sätta ut annons och få svar av så många som inte vill betala vad bilen faktiskt är värd. Testa du med, eller kolla in sidan och få expertutlåtande. 

8 Jan 2023