« Yoga Studio

Så smidigt med en massagepistol

Något som kan vara bra att ha hemma, det är en massagepistol. För då kan du ge dig själv massage, när och var du vill! Visst är det inte fel att gå till en vanlig massör. Men det är inte alltid man har tid med det samt att det kan bli dyrt att gå ditt flera gånger per vecka. Med en massagepistol kan du enkelt göra det på egen hand eller be din partner eller vän göra åt dig. Om du vill jämföra olika massagepistoler, klicka här.  

Massage är bra mot smärta, mot stress, mot ömma punkter och mycket mer. Att använda en massapistol är ett billigt och effektivt sätt att massera dig själv. 

Hitta rätt sorts massagepistol

Det finns ganska många varianter av massagepistoler att välja på idag. Det finns flera tillverkare och det kan kännas svårt att veta vilken som passar dig. Det finns ett par saker du kan kolla på då du ska köpa dig en massagepistol. Bland annat dess effekt. Den måste ju ge dig rätt tryck så att säga. Sedan är det även bra att kolla på det som kallas för slaglängd. Det är längden på massagehuvudets rörelse, Kolla även hasigheten på den, det kalllas för RPM.

Oftast är det inte bara ett enda massagehuvud med till pistolen, utan flera. Det för att komma åt på alla ställen. Kolla hur många som är med samt kolla även på saker som batteritid och hur mycket den väger.

22 Oct 2022