« Yoga Studio

Kom ut med lådcykel från Cargobike

Yoga är fantastiskt. Man mår bra medan man utövar det och ännu bättre efter man är klar. Det är egentligen bara en enda sak jag ser som negativ med yoga och det är att man gör det på egen hand. Visst kan man yoga i grupp men man är ändå en och en fast i gruppen då. 

För att få en mer social upplevelse och samtidigt fylla på med de där härliga må-bra-känslorna så kan jag rekommendera en cykeltur med lådcyklar. Det är som gamla hederliga postcyklar fast med en större låda i fram där man kan ha med en väska med picknick, campinggrejer eller sina barn i en barnstol! 

Elcykel för bästa komfort

Ska man ha en lådcykel så är de från Cargobike de jag tycker är allra bäst. De har gott om tillbehör, de är snygga att se på och det är otroligt bekväma att cykla på. Sen att det är batterier och elmotor på gör ju inte saken sämre precis. För även om det är skoj och behagligt att cykla så kan det bli ganska tungt med lite packning och två barn.

Att då få lite hjälp framför allt i uppförsbackarna är ju inget jag tackar nej till. Har du aldrig testat att cykla med en lådcykel så har du verkligen missat något. Så funderar du på att skaffa ny cykel kan jag slå ett slag för lådcyklar från Cargobike. Provkör en först så du inte köper grisen i säcken!

26 Feb 2022