« Yoga Studio

Hur gör du när du flyttar?

Det finns två typer av personer när det gäller flytt. Antingen så är man välorganiserad eller så är man den kaotiske. Den som är välplanerad ser till att packa allt i god tid. Alla lådor är märkta med olika rum så man direkt vet var man ska ställa dem. Ömtåliga saker är väl inpackade och har en varning på lådan om att den innehåller ömtåliga saker. 

Den kaotiske står på flyttdagen med tomma flyttlådor, kassar och ska försöka packa allt samtidigt som flyttlasset ska fyllas. Vilken av dessa två typer är du? Känner du att du tillhör kategori 2, den mer kaotiske, vill jag ge lite tips. Börja med att utöva yoga för att hitta ett inre lugn och gör sedan som jag föreslår nedan. 

Be om hjälp

Svårare än så är det inte! Med en flyttfirma i Vällingby får du all den hjälp du behöver. De kan till och med erbjuda hjälp att packa dina saker. Vill du hellre packa själv så tänk så här:

  • Ställ in flyttlådor i varje rum
  • Fyll dem med de saker du inte använder så ofta först
  • Packa inte alla tunga saker i samma låda
  • Kvällen innan flytt - packa ner allt du inte har packat ännu

Men du, glöm inte att spara ett ombyte och en tandborste för det är alltid skönt att kunna byta om och oborstade tänder är inte jättemysigt att gå omkring med hela dagen när man ska flytta. Be gärna släkt och vänner att hjälpa dig också, då blir det roligare att flytta.

11 Nov 2022