« Yoga Studio

Hur bokar du in dina kunder?

Livet kan delas in i två delar. Före pandemin och efter pandemin. Nu har vi äntligen fått se landet öppnas upp och det verkar som det blir bestående denna gång. Vi kommer alltid att minnas den här tiden som nu förhoppningsvis ligger bakom oss men nu är det dags att börja blicka framåt igen. En av de saker jag ser fram emot mest är de stora grupperna med yoga-utövare. Kanske du också har en lokal där du erbjuder denna härliga träning? Hur gör du för att boka in dina kunder? Så här gör jag!

Släng kalendern

Eller lägg den åtminstone åt sidan för det är betydligt enklare både för dig och för dina kunder att använda ett online bokningssystem från Timecenter. Dina kunder ser direkt vilka lediga tider som finns, kan boka in sig och allt uppdateras snabbt. Istället för att sitta i telefon och kolla så gör man det på nätet och det går på bara nån minut. 

Jag har använt detta en tid nu och jag är supernöjd. De som behöver boka om eller boka av kan göra det på samma sätt och när det börjar närma sig rätt dag och tid så kan kunden få en notis via sms. Så himla smart! Systemet funkar både för träningar, frisörer, nagelsalonger och ja... allt som har med kunder att göra egentligen. Byt ut ditt gamla bokningssystem säger jag och testa att låta kunderna sköta bokningen på egen hand. Det blir hundra gånger enklare för dig.

 

18 Feb 2022